Családbarát szállás

A kiváló fekvésű, családi vállalkozásban működtetett balatoni Borsatanyán a konyhával és fürdőszobával rendelkező apartmanoktól kezdve a faházakig több szállás variáció közül is válogathatunk.

Az igényesen kialakított, tiszta vendégszobák és faházak letisztult stílusúak és praktikusan berendezettek, ennek köszönhetően a szállás barátságos, vendégszerető. A szobák széles választéka lehetővé teszi, hogy mindenki megtalálja a legideálisabb megoldásokat.

Családbarát szállás Balatonkenese

A tábortüzes vacsorákhoz, bográcsozáshoz, szabadtéri sütögetéshez tűzrakó helyek biztosítottak.

A terjedelmes, smaragdzöld füves réten szabadon játszhatnak, futkározhatnak, ugrálhatnak, ábrándozhatnak és heverészhetnek az arra vágyók. A rét néhány kellemes árnyékot adó fával remek hely a felfújható kismendencékben pancsolók számára is. A fűzfői bob pálya és kalandpark közelsége az idősebb gyerekek számára örömteli hír.

Kenesén kerékpárkölcsönző is működik, így könnyedén bebarangolható a környék. A kenesei kilátó lélegzet elállító panorámájával a háttérben szinte kötelező selfie-t készíteni. A kenesei kikötőből induló tihanyi- és naplemente hajó túrák mellett számos más igényes program tarkítja a szezon alatt a balatoni nyarat.

Kenese és a szomszédos Fűzfő is remek éttermekkel (Tó Vendéglő, Sirály stb,), pizzériával (Rigófészek), pékséggel (Katica) és cukrászdával (Eleven) várja a nyaralókat. A fűzfői Tó vendeglő a mi egyik kedvencünk; az étterem igény szerint ki is szállítja a több fogásos ebédet, vacsorát.

Fonyódi családbarát szállásainkról további információkat talál az alábbi linken!