Balatonkenese

A Balaton északkeleti csücskében meghúzódó Balatonkenese a nyaralók, kirándulók és kikapcsolódásra vágyók kedvelt célpontja. A Kenesei-magasparton lévő város, fekvésének köszönhetően, tökéletes rálátást nyújt szinte a Balaton teljes keleti részére, valamint megcsodálhatjuk innen a Tihanyi-félszigetet és az impozáns apátságot is.

Erdő övezte környezetben találhatóak szálláshelyeink. Kellemes, ősfás, 1 hektáros területen fekszenek a nyugodt kikapcsolódást és zavartalan pihenést biztosító szállásaink. A telek hátsó résznél bicikliút, a főút túloldalán pedig közvetlenül, a Balaton található. Minden érdeklődő, leendő vendég meg fogja találni a számára legmegfelelőbb szállást, hiszen a konyhával és fürdőszobával berendezett apartmantól kezdve az egyszerű, egy vagy több személyes szobákig, több opció közül is lehet választani.

A Balaton közelségének, a környező erdőségnek és a bicikli utaknak köszönhetően rengeteg alkalom adódik a kikapcsolódásra. A Balatoni Hajózás Zrt. szervezésében mindennap indulnak hajóutak, melyek közül az egyik legszebb a Naplemente hajóút, szezonban 19:30-kor indul a kenesei kikötőből. Bővebb információért kattintson ide.

A helyi horgász klub tagjai az állandó és visszatérő bérlőink közé tartoznak, hiszen a közeli part és nádas megfelel erre a célra. Családok, párok, baráti társaságok egyaránt megfelelőnek fogják találni a helyszínt és mindannyian kellemes környezetben tudnak kikapcsolódni.

program