Szállás csoportoknak

A barátságos, családi vállalkozásban működtetett Borsatanya nagyszerű helyszín csapatépítő tréningekhez, edzőtáborokhoz is. A nagyobb csoportok közkedvelt szállása a három, egyenként nyolc személyes, azonos komfort fokozatú faház.

Ezekben a saját konyhával, fürdőszobával rendelkező, 4-4 fős szobákban összesen akár 24 felnőtt is ideálisan megszállhat kényelmesen, még hetekre is. A faházakhoz tartozó tűzrakó helyek biztosítják az emlékezetes tábortüzes vacsorát, bográcsozást, szabadtéri sütögetést.

Szállás csoportoknak Balatonkenese

A tanya smaragzöld rétje, röplabda pályája, a ping-pong és a tollas jó szórakozást kínál minden korosztálynak.

A kenesei kikötőből induló tihanyi- és naplemente hajótúrák mellett számos más program is tarkítja a balatoni nyarat, hiszen Lecsó fesztivál és különböző rendezvények mellett, akár egy neves triatlon versennyel is zárhatjuk a nyarat Kenesén.

Kenese és a szomszédos Fűzfő is remek éttermekkel (Tó Vendéglő, Sirály), pizzériával (Rigófészek), pékséggel (Katica) és cukrászdával (Eleven) várja a nyaralókat. A fűzfői Tó vendeglő a mi egyik kedvencünk; az étterem igény szerint akár ki is szállítja a több fogásos ebédet, vacsorát.

Fonyodói szállásaink is ideálisak csoportok számára, amelyekről bővebb információt ezen a linken találnak!