Rólunk

Az utazás, nyaralás az ember vérében van. Mindenki szeret kikapcsolódni, elfelejteni a hétköznapok egyhangúságát. Mi szerencsésnek mondhatjuk magunkat abból a szempontból, hogy mielőtt az első Borsatanyát megnyitottuk volna rengeteget tudtunk utazni, jártunk több kontinens több országában. Ezen utazásaink egyrészről üzleti jellegűek voltak, ahol megismertük a több csillaggal rendelkező szállodák szolgáltatásait, vendégekhez való hozzáállását, másrészről turista jellegűek voltak, ahol igyekeztünk a természet közeli szállásokat, kempingeket, üdülőket, vagy alacsonyabb kategóriájú szállásokat igénybe venni. Ez idő alatt tapasztalhattuk meg, hogy milyen szolgáltatásokat, minőséget és tulajdonosi hozzáállást lehetett kapni ezeken a szállásokon is, illetve mennyire elégítették ki akár a mi igényeinket is. Megtapasztaltuk mik azok a feltételek, amik boldoggá, felhőtlenné tették nyaralásainkat, kikapcsolódásainkat. Az első Borsatanya megnyitásakor ezeket a szempontokat igyekeztünk szem előtt tartani és kombinálni a szinvonalat a magasabb kategóriás szállások hozzáállásával, elérhető 
szinvonalával.

Célunk, hogy odafigyelő személyzettel, kitünő minőséget szolgáltassunk gyermekes családoknak, túrázóknak, fiataloknak, vagy időseknek és mindezt úgy tegyük, hogy megfizethető legyen és ezáltal is segítsük a kikapcsolódást, feledhetetlenné tegyük az üdülést.

Az első Borsatanyát 2014 nyarán Balatonkenesén adtuk át vendégeinknek. Második Borsatanyánk 2015-ben Fonyódon nyílt meg.

Rövid távú tervünk, hogy hasonló minőségű és szinvonalú szállásokkal, elérhető áran kikapcsolódási lehetőséget tudjunk biztosítani kedves vendégeink számára.