Kerékpártúrázók

A kerékpártúrázók számára előnyt jelenthet, hogy a kenesei Borsatanya egyik bejárata a Balaton körüli kerékpárútra nyílik. Ennek köszönhetően a túrázók számára könnyedén megtalálható és megközelíthető a szállás.

Balatonkenese

Vendégeink külön kerülő, kitérő vagy letérő nélkül kezdhetik meg a Balaton körüli vagy a környékbeli kerékpártúrát. Az ország minden részéből idelátogató kerékpárosok közül sokan nem csupán kiindulópontként tartják számon a kenesei Borsatanyát, de ide is térnek vissza és pihennek még pár napot egy-egy sikeresen teljesített balatoni kör után.

A családi vállalkozásban működtett, barátságos Borsatanyán megtalálható a saját konyhával és fürdőszobával berendezett apartmanoktól kezdve, a faházakon át, az ágykínálatig több variáció is. Az igényesen kialakított, tiszta vendégszobák és faházak túldíszítéstől mentesek. Praktikusan és vendégbarát módon vannak berendezve és barátságos hangulatúak. A szobákat akár pótágyazni is lehet, így mindenki számára biztosított a kényelem.

Fonyódra látogató kerékpártúrázó vendégeink bővebb információkat találhatnak az alábbi linken!

Kerékpártúra útvonalak

A Balaton körüli területek hatalmas, jól kiépített kerékpár úttal rendelkeznek, melyek a sport szerelmeseinek és hobbi túrázóknak is ideálisak. A kiváló kerékpár útnak köszönhetően megismerhetjük a Balaton körüli városokat, vidékeket és egy gyönyörű tájon keresztül mehetünk túrázni.

A kerékpártúra útvonalakról bővebb információt erre a linkre kattintva találnak.