Borsatanya és a Balatoni Nyár

2016.08.16
A Balatoni Nyár magazinműsor nem rég a Borsatanyáról készített egy rövid összefoglalót. Az interjúból többek között megtudható, honnan kapta a nevét a szállás, illetve minek köszönheti a Borsatanya a folyamatosan biztosított családias hangulatot.
Tovább

Korszerűsítik a balatoni kerékpárutakat!

2016.05.02
A felújítási munkálatoknak köszönhetően könnyebb lesz a balatoni kerékpártúrák megtétele, hiszen a korszerűsített és modernizált utak garantálják a biztonságos és akadálytalan kerékpározást.
Tovább

Kutyabarát strand Fonyódon!

2016.04.04
A kutyatulajdonosok legnagyobb örömére Fonyódon megszavazták egy kutyabarát strand kialakítását, így most már a család kedvencét sem kell otthon hagyni ha nyaralni, pihenni megyünk.
Tovább

Megérkezett a nyár, irány a Balaton!

2015.05.20
Végre itt van a nyár és elindult a strandszezon, kicsik és nagyok legnagyobb örömére! A meleg nyár legrégebbi ellenszere a Balaton! A nyár beköszöntével nincs is jobb kikapcsolódás, mint a Balaton partján nyaralni.
Tovább

Már weboldalunkon keresztül is elérhet minket!

2015.05.20
Elindítottuk honlapunkat, melyen keresztül könnyebben és egyszerűen foglalhat szállást és az aktualitásokról, programokról is gyorsabban értesülhet. A folyamatosan frissülő oldal naprakész információval látja el leendő vendégeinket, akik megismerkedhetnek szálláshelyeinkkel és kiválaszthatják igényeiknek a legmegfelelőbbet.
Tovább